Ensimmäinen lomaviikko on pian tullut ja mennyt, eikä varsinaisesta lomailusta ole juuri ollut tietoakaan. Pyykkäämisen, siivoamisen, mankeloinnin, kukkapenkin raivokkaan kitkemisen lisäksi on tullut maalattua keittiön seinät, pestyä ulkoseinien ja ulkovaraston puupintoja. Tänään mies vetäisi vielä ulkovaraston katoksen sekä terassin katoksen alle maalia niiltä osin, mitkä eivät kastu tämän ainaisen sateen takia. Eli summa summarum: ensimmäinen kesälomaviikko ei todellakaan ole ollut mitään lomaa vaan työleiri, joksika me olemme tätä kutsuneet. ;)

No, ensi viikon sääennusteet näyttävät tällä hetkellä ihan lupaavilta, joten ehkä siinä mielessä voi olla tyytyväinen, että huonojen säiden aikaan sai tehtyä ikäviä ja pakollisia kotihommia.

Tiistaina sen jälkeen kun olimme vetäisseet köökkiin ensimmäisen maalikerroksen, päätimme lähteä piristykseksi pienelle motskariajelulle. Reissu oli ihan kiva, käytiin syömässä tämän seudun kuuluisan hyvää kebabia.

Tämän kesäloman aikainen "look" tulee toivottavasti edes osittain olemaan seuraava:

1724430.jpg

Ja ihan tiedoksi, että minä EN toimi kuskina, vaan istun tyytyväisenä takana. Sen aika näyttää, hankinko minä yhden vokaalin lisää ajokorttiini jotta minäkin voisin ajaa päryytellä moisella kulkupelillä. Tosin kyseisen pyörän suhteen on pienoinen ongelma, koska sen selästä minulla ei yllä jalat maahan. :D