Eilen ruokaostosten lomassa käväisin kurkkaamassa, mitä paikallisen Prisman lankahyllylle kuuluu. Ihan hyväähän sille: siellä nökötti 7-veikasta muutamaa eri väriä, joiden olen ymmärtänyt olevan kampanjasävyjä. Mukaan tarttui muutama kerä hintaan kolme euroa (per kerä).

998261.jpg

Nyt on sitten varastoissa taas lisää sukkalankaa. Koskahan sitä aloittaisi tekemään sukkia. Itse koen tarvitsevani harjoitusta sillä saralla, sillä tähän mennessä tekemistäni sukista on tullut melko lörppöjä. Kuten rakas veljenikin sanoi sukista jotka hänelle olin aikoinaan tehnyt, olivat ne kuulemma sopivan huolettomat kun ei ollut väliä miten päin sukat jaloissa olivat. ;D

Samalla reissulla Prisman lankahyllyille katsoin myös Novitan Paola-langan hintaa. Minua kiinnosti tietää, minkä hintainen tulisi uusimmassa Novita-lehdessä olleesta puserosta, joka oli tehty salomonin solmuilla. Pistin asian tässä vaiheessa vielä harkintaan, koska olen haaveillut sitä Teetee Alpakka-lankaakin. Se olisi vielä tarjouksessa seuraavan Modan ilmestymiseen asti. Jos ostaisin langat viimeisimmässä Modassa olleeseen alpakkapuseroon, tulisi ne edullisemmaksi kuin salomonin solmu -puseroon joka on tehty keinokuitulangasta! Aika hullua, eikö olekin?

Päivällä kävimme miehen ja hänen venäläisen kollegan kanssa keilaamassa ja ravintolassa syömässä. Oli ihan mukava verestää vähän englannin kielen taitoa, jota itselläni ei tule töissäkään käytettyä. Kyllähän se engelska tuntui vähän ruosteessa olevan, sanat oli välillä hukassa jne. mutta hyvin ymmärrettiin toisiamme. :) Kotiin tultuamme otinkin sitten lauantain kunniaksi päiväunet ja nyt mietin että minkähän käsityön sitä ottaisi käsiinsä. Mukavaa, kun saa vain olla ja tehdä mitä huvittaa. Kyllä on kiva, kun on viikonloppu! Toivottavasti teillä muillakin on mukava viikonloppu!