Voisiko siis sanoa, että olen tänään ollut hieman liikekannalla?

Intouduin lopulta liittymään Novitaklubiin. Houkuttimina toimivat klubin nettisivut, kiinnosti nähdä ja tietää että mitä kaikkea sieltä löytyykään. Lisäksi olin huomaavinani aiempien lehtien kohdalla sen, että tilaajat saivat ne jonkin verran aiemmin kuin mitä lehti ilmestyi kaupan hyllyihin. Sinänsä en kyllä valita, mielestäni normaalit aikakausilehdetkin pitäisi tulla tilaajille aiemmin kuin kauppoihin, mutta harvoinpa näin käy.

Sitten tässä iltasella ilmoittauduin mukaan huivivaihtoon. Asiasta kiinnostuneet löytävät linkin blogini mukana-osiosta. Jokunen ilta sitten huomasin, että tällä hetkellä on meneillään ilmoittautuminen tällaiseen vaihtoprojektiin. Piti hieman miettiä asiaa ja tuumasin, että enköhän minä saa aikaiseksi sellaisen huivin jonka tohtii lähettää. :)

Tulevat illat tullaankin sitten viettämään vähän tiiviimmin pakkaus- ja silityspuuhissa. Vähän on tulevaa reissua varten laadittu pakkauslistaa, täytyy toivoa että iso matkalaukku riittää mukaan otettavia vaatteita ja tavaroita varten... Lisäksi olen raapinut päätäni sen suhteen, että millaisen käsityön/käsitöitä ottaisin mukaan. Ottaisinko jonkin hieman isomman, joka toki vie vähän enemmän tilaa vaiko muutama pienempi käsityö? Käsityöpussukkaa ei tarvitse kovinkaan paljon kanniskella, ainoa asia on vain se, että se vie hieman tilaa. No, vielä on pari iltaa aikaa mietiskellä.