Maanin mietintämyssyssä on ollut pienoinen päivitystauko. Myssyä on ilmeisesti kiristänyt jonkin verran, kun päänsärky on ollut melkoisena riesana. Tänä iltana pitkästä aikaa on olo ollut jopa normaali, halleluja! Vaikkei tässä nyt mitään maratonia viitsisi lähteä juoksemaan, on kuitenkin mukava kun ei ole kamalaa pään kivistystä ja huonoa oloa.

Riemastuneena hyvästä olosta ja siitä kun oli jopa virtaa leipoa, pyöräytin mustikkapiirakan.

1086226.jpg

Kuten kuvasta näkyy, olen yrittänyt ottaa sellaisen "tunnelmakuvan" ilman salamavaloa. Tärisevistä käsistä johtuen tuon tarkempia otoksia ei saanut.

Olen muistaakseni viime kirjoituksessanikin maininnut, että olen kynttiläihminen. Tykkään polttaa kynttilöitä syksyllä ja talvella. Tänä syksynä oli aivan pakko ostaa ihana iso lyhty eteiseen.

1086223.jpg

Olen tykännyt lyhdystä hirmuisesti. Lyhdyn lasien päällä olevista metalliosista muodostuu seinille ja lattiaan kivoja kuvioita.

Käsityöosastolla on ollut pientä liikettä. Olen kaivanut esiin 7 veikkojen jämät, joista tehtailin viime vuonna parit Viini Jussit. Veljeni pyynnöstä koitan värkätä hänelle niitä jonkun kappaleen, jotta voi antaa mukavan joulumuistamisen ystävillensä. Oma baskerin tekele harmaasta 7 veikasta on viimein purettu melkein alkutekijöihinsä. Ajattelin odotella hieman, että lanka kerimälläni kerällä suoristuisi edes vähän ja jatkan sitten virkkaamista.

Tulostin tänään Novitan sivuilta yhden ohjeen, jota ajattelin hyödyntää yhtä mahdollista hyshys-projektia varten. Siitä sitten enemmän mahdollisesti vasta joulun jälkeen, jos jotain raportoitavaa ylipäätään on.

Mustikkapiirakka onkin varmaan jo sen verran jäähtynyt, jottei ahneat polta sillä suutaan. Jospa huutelisin miehen kahvipöytään ja nauttisimme mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeen kera. :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa blogini lukijoille!