Viimein saan päivitettyä blogiani hieman ajan tasalle. Ilmoittauduin aiemmin tällä viikolla Salainen neuleystävä -rinkiin, joka käynnistyy 1.8. Homma kuulosti sen verran mielenkiintoiselta, etten pienen harkinnan jälkeen voinut jäädä seuraamaan kyseistä rinkiä vain sivusta. Nyt sitä tässä odotellaan mielenkiinnolla, että parit saadaan arvottua ja sitten vaan miettimään kuinka ilahduttaa uutta ystävää. Päässä on jo pyörinyt joitain ideoita, mutta täytyy nyt katsoa mitä täytetty kyselylomake sanoo.

Olen tässä selaillut edestakaisin uusinta Modaa ja Novitan syksyn numeroa. Vaikka jotkut ovat moittineet kumpaakin lehteä, löysin itse niistä ihan mukavia malleja. Siinä olen samaa mieltä, että Novitan uudet langat ovat tyyriitä. Novitan lehdessä ollut hauska pipo houkutteli kuitenkin sen verran, että oli pakko ostaa Teddy Galaxia yksi kerä.

Tänään -taino eilen- tuli myös varattua Tallinnan matka. Lähtö olisi 1.8. Sitä ennen täytyy yrittää selvittää, mitkä olisi hyviä lankakauppoja. Vaikka reissuun lähdetäänkin yhdessä miehen kanssa, pitää sitä nyt edes joissakin lankakaupoissa päästä käymään! :) Toivottavasti sieltä löytyisi jotain kivaa edullisesti. Lisäksi täytyy vähän kuulostella muutenkin, mitä kaikkea kivaa Tallinnasta voisi löytyä. Ollaan nimittäin kummatkin ensikertalaisia Tallinnan suhteen.

Nyt pitää lähteä pikku hiljaa nukkumaan. Yritän lähipäivien aikana saada lisättyä kuvan lapsen neuleesta, jonka sain viikko sitten valmiiksi.