Ajattelin taas tuttuun tyyliin tehdä pienen katsauksen uusimpiin käsityölehtiin. Moda tulla tupsahti viime viikolla juuri sinä päivänä kuin pitikin ja Suuri Käsityö lehti tuli jopa yhtä päivää ennen ilmoitettua ilmestymispäivää.

1365366.jpg

Suuri Käsityö lehti ei tällä(kään) kertaa säväyttänyt kovin suuresti. Neuleohjeet olivat vähän sellaisia "no jaa". Ainoastaan ne kirjolapaset olivat sellaiset, joista ajattelin heti että sellaiset olisi kiva olla itselläkin. Ompeluohjeista kaikista eniten herätti positiivisia väristyksiä malli 2. Ihan kiva, mutta en tiedä minkä näköinen olisi minun päälläni. Topissa käytetty kangas oli nätin näköistä.

Minun SK:n kestotilauksen jakso päättyy tämän kuun lopussa ja olenkin ajatellut perua lehden. Normaalihintaisena en missään nimessä lehden tilaamista jatka, mutta jos ilmaantuu vastaava tarjous kuin viime vuonna: 12 kk tilausjakso 35,50 e niin sellaiseen saattaisinkin tarttua.

Modan tilausta jatkoin juuri tästä viimeksi ilmestyneestä lehdestä aina vuoden loppuun. Saapa nyt sitten nähdä onko uuden päätoimittajan myötä tullut muutoksia parempaan vai huonompaan. Ainakin vuoden ensimmäisessä lehdessä pisti silmään se, että moni neule oli tehty melko kalliista langoista. Viime viikolla ilmestyneestä numerosta ei tunnu olevan mitään erikoista sanottavaa tällä hetkellä. Ehkä kyseinen numero vaatii taas hieman pidempää kypsyttelyä, ennen kuin hoksin jostain malleista että nehän onkin kivoja. :) Tähän mennessä olen selannut lehden pariin otteeseen ja lehti tuntuu olevan "ihan ok". Ensimmäisenä lehdestä pisti silmään neule 2, nätti pintaneule ja väri. Kyseinen väri tosin ei välttämättä lukeudu "minun väreihini".

Jännityksellä odotin, että onko uusimmassa Modassa enää lainkaan ompelumalleja. Olen mielestäni ollut lukevinanikin asiasta joltain keskustelupalstalta, että ompelumallit jäävät uuden päätoimittajan myötä pois. Tämän lisäksi viime lehdessähän ompelumalleja ei ollut. Olisin ollut aika pettynyt jos tämä kategoria jätettäisiin kokonaan pois, koska Modassa on mielestäni ollut kivoja malleja.

Tämän viikon perjantaina pitäisi ilmestyä vielä uusin Novita-lehtikin. Kiva lehtikuukausi on siis tiedossa! :)