Sitä elellään jo elokuuta ja vielä on huivivaihdon huivi vaiheessa. Täytyy sanoa, että asiasta on meinannut tulla jo pienoinen stressi kun malli on ollut vähän hakusessa. Jotain olen aloittanut, mutta en ole ollut jälkeen tyytyväinen. Uusi malli on nyt odottamassa vuoroaan, pitäisi vaan käydä ostamassa oikean kokoiset pyöröpuikot.

Kesäloma vetelee viimeisiään: vihon viimeinen päivä menossa. Kotiuduttiin eilen taas reissusta, autossa istuessani aloittelin tekemään ihan simppeliä kaulahuivia 7 veljestä raita -langasta. Se oli sellaista mukavaa kudottavaa, jota tehdessä ei erityisemmin tarvinnut ajatella.

Lomareissuni aikana pyörähdin Jyväskylän Löytötexissä. Sieltä löytyi Novitan lankoja huomattavasti edullisemmin kuin monesta muusta paikasta. Mukaan tarttui tällä erää pari kerää Isoveli coloria, kerä Nalle coloria ja kerä Jengaa. Pitäisi ostaa niitä säilytyslaatikoita lankoja varten. Olisivat kerätkin nätimmin ja siistimmin säilössä verrattuna siihen miten ne nyt lojuvat miten missäkin muovipussissa...