Luin tuossa neulonta-yhteisön viimeisimpiä viestejä ja sieltä pisti silmääni uusi sana: fufo. Täytyy sanoa, että siinä on kyllä keksitty hyvä teema. Varmasti itse kukin kaipaisi hieman vertaistukea sille, että saisi kaikki keskeneräiset tekeleet pois nurkista pyörimästä. Rupesin itsekin miettimään omia fufoja. Kyllähän niitä jonkin verran tuolta vaatehuoneen perukoilta löytyy. Vielä en kuitenkaan sännännyt porukkaan mukaan. Täytyy hieman tuumata asiaa, vaikka tottahan se on ettei tuollaisesta pitäisi mitään stressiä itselleen ottaa.

Kipaisin tänään ruokapaussilla asioilla ja jotenkin kummasti kengän kärjet kääntyivät kohti Anttilan lankaosastoa. Piti käydä vaan vähäsen kurkkaamassa, oisiko tullut mitään ohittamattomia tarjouksia. No, kyllähän siellä mukamas sitten olikin... Mukaan hyppäsi kuusi kerää Havaiji-lankaa, joista olisi tarkoitus kutoa toppi. Jos kyseistä lankaa olisi suht nopea kutoa, voisin koittaa saada topin aikaiseksi toukokuun lopulla pidettäviin kekkereihin. No, varmasti yritys on ainakin hyvä 10. :)

Laukkuvaihdon oma tuotos on vieläkin mietintäasteella. En ole vielä osannut päättää, millaisella tekniikalla laukun toteutan. Väritkin ovat vielä olleet mietintäasteella. Onneksi on vielä huhtikuu ja kokonainen kuukausi edessä laukun toteutusta ja postitusta varten. Eiköhän se tästä.