Kylläpä vaan viikko menikin nopeasti! Täällä sitä taas nökötetään kotitietokoneen ääressä, yrittäen toipua pikku hiljaa ensimmäisestä loman jälkeisestä työpäivästä.

Tänä vuonna oli kieltämättä vähän huonommat talvilomakelit kuin aiempina vuosina, ajatellen laskettelua. Tässä kuitenkin pikkuisen todistusaineistoa siitä, että kyllä sitä sentään oltiin suksetkin jalassa lomareissun aikana.

460233.jpg

Mukavaa oli: tuli ulkoiltua, käytyä kylpylässä,
nukuttua hyvin, otettua rennosti ja syötyä hyvin. Eli eikö se ole ihan onnistunut loma? :) Reissun aikana ei tullut kovin kauheasti väkerrettyä Muhkeat palmikot -tekelettä. Viikonlopun aikana sain takakappaleen valmiiksi ja aloitin etukappaletta. Liekö siksi onkin taas hieman repinyt vasemman puolimmaista hartiaa...

Kävin tänään töiden jälkeen Intersportissa shoppaamassa itselleni uudet "salihousut" ja uusia jumppapaitoja. Nyt on lisää hikikamppeita, on enemmän urheiluvaatearsenaalia jota käyttää kun käy kuntosalilla ja hinkkaa kotona kuntopyörällä. Mukava kun on jokunen vaihtovaate, jottei tarvitse manata kun kamppeet on pesussa. Arkeen paluun myötä otetaan taas reipas asenne säännölliseen kuntoiluun ja terveelliseen ruokavalioon. Ainakin lupaan kovasti yrittää!

Sitten siihen arvontaan. Oikein lämpimät kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille. Jättämiänne kommentteja oli mukava lueskella: kiitos kehuista ja hyvinkin näpsäköistä vinkeistä! Täällä ne ovat tallessa sekä itselle että muille.

Arvonta on tullut suoritettua avokin armollisella avustuksella. Hän toimi onnettarena ja nappasi kupista silmät kiinni yhden lappusen. Onni suosi Katiijaa, onnea! Arvontapalkinnon kasaus on vielä hieman vaiheessa, mutta enköhän saa sen suht pian matkaan.