Eka työpäivä loman jälkeen takana, blääh! Päivä meni yllättävän nopeasti, vaikka sitä etukäteen ajatteli että kuinkahan takkuinen eka loman jälkeinen työpäivä onkaan. No, onneksi sitä pitää yrittää jaksaa vielä huominen ja sitten onkin viikonloppu. Loman aikana on tullut reissattua sen verran, että minä pysyn tulevana viikonloppuna visusti kotona! Voisi hyödyntää sitäkin aikaa huivivaihdon huivin tekemiseen, viimeinen postituspäiväkin alkaa uhkaavasti lähestyä.

Muistin tuossa, että enpä sitten pitänyt lupaustani ja virittänyt lomani aikana kuvaustilannetta räpsäistäkseni kuvaa jo toukokuussa valmistuneesta Havaiji-topista. Tässä kuva edes mallista, kuvan nappasin Novitan sivuilta. Toivottavasti en riko mitään tekijänoikeuksia, kun laitan kuvan vaan tänne näyttääkseni minkä mallin Novitan kesä 2006 -lehdestä toteutin. Joku viisaampi kertokoot, jos teen väärin niin poistan kuvan heti.

Malli on siis tämä:


147256.jpg

Omaan toppiini en tehnyt Tango Fanista kaula-aukon reunaa, enkä myöskään tehnyt rinnan alapuolelle tuota nauhaviritelmää, joiden päissä on pallukat. Ajattelin, ettei se sovi minun vartalon mallille. Langan värinä on se kirjava Havaiji-lanka, jossa on mm. turkoosia, vaaleanpunaista ja oranssia.

Ostin muuten tänään lisää työvälineitä, kun näytti puuttuvan muutamia puikkoja ja virkkuukoukku. Kun puikkoja osti usammat kerralla, tuntui niihin uppoava 20 euroa aika suurelta summalta. Onneksi sain sentään kahdet pyöröpuikot, yhdet pitkät puikot sekä yhden paksun virkkuukoukun. Ja onhan se tietenkin niin, että noilla puikoilla ja koukulla kilkuttelee pitkän aikaa eli on sellainen pidempiaikainen sijoitus.