Kylläpä on kevät alkanut suotuisissä säissä, kun lämpötila hipoo jo hellerajaa toukokuun alussa! Kevään tullen on tosiaan pukannut pyöräkuume ja sitä piti sitten viimein lähteä tänään lievittämään. Useamman päivän jahkailun ja erinäisten koeajojen jälkeen päädyin ostamaan hienon punaisen Tunturi-pyörän. Kyllä sillä nyt kelpaa huruutella työmatkoja. :)

Viime sunnuntaina aloitettu Havaiji-toppi on vähän yli puolessa välissä. Takakappale on valmis ja etukappaletta olen kutonut n. kymmenen senttiä. Eiköhän se siis valmistune määräaikaan mennessä.

Katsoin tuossa edellisen kirjoitukseni otsikkoa ja rupesi hieman ärsyttämään. Suuren käsityölehden oli määrä ilmestyä perjantaina, mutta eipä vaan näkynyt meikäläisen postilaatikossa. Mikähän ihme siinä oikein on, että useamman kerran käy aina niin ettei saa tilaamaansa lehteä sinä päivänä kuin sen on sanottu ilmestyvän?

Pitäisi varmaan pian painua pehkuihin. Onneksi vielä huomenna saa nukkua niin pitkään kuin tahtoo. Päivällä olisikin sitten tiedossa ikkunoiden pesua ja laukkuprojektikin pitäisi aloittaa.