Ihan ensimmäiseksi kiitokset edelliseen kirjoitukseen kommentoineille! Olin itsekin tyytyväinen lopputulokseen: löysin itselleni mieleisen juhlamekon, hartiahuivista tuli hyvän kokoinen eikä se kutittanut ja kampaajakin laittoi hiukset kiharalle ilmaiseksi. Mitä sitä enää pyytää voikaan. :)

Kirjoituksen otsikkoon liittyen onkin sitten vähän muunlaista jutun aihetta: Lähetin tässä taannoin reklamaatioaikeistani kyselyä Novitalle, koska joululahjaksi tehdyt sukat (ei minun vaan äitini tekemät) olivat lyhyen käytön jälkeen jo reikäiset. Kummassakin sukassa oli pohjassa kunnon reikä. Harmitti niin se kuinka suuren vaivan äitini oli sukkien (kyseessä Kerttu-sukat) eteen nähnyt ja kuinka vähän aikaan sukat kesti, joten sanoin että laitan hänen puolestaan postia Novitalle.

Kysyin haluavatko että postitan sukat heille. Vastaukseksi sain laadunvalvonnasta vain lisäkysymyksiä mistä langasta on kyse, mikä värinumero ja mikä värjäyserä. Vastailin näihin kysymyksiin sähköpostitse ja jäin omalta osaltani odottelemaan vastausta. Muutaman kerran olikin jo käynyt mielessä, että eipä vaan ole Novitan suunnalta kuulunut mitään. Viime perjantaina nökötti sitten postilaatikossa lappu, jossa oli maininta että minua odottaisi postissa iso kirje joka ei mahtunut postiluukkuun. Ihmeissäni mietin, että mitä kummaa siellä on kun en ole tietääkseni mistään tilannutkaan mitään. Pakkohan se kirje oli heti postista hakea, en minä olisi malttanut odottaa viikonlopun yli. No, riemu olikin suuri kun sain ison pussikuoren käteeni ja päällä lähettäjänä luki Novita Oy. :)

Pussin sisällä oli kirje sekä hieman kivunlievitystä:

1446789.jpg

Kevään Novita-lehti (joka minulla kyllä on jo...) ja kolme kerää juuri saman väristä 7-veikkaa kuin mistä ne reikäiset sukat oli tehty. Onhan tuon hyvityksen arvo nyt ihan hyvä, kun ajattelee että lehtikin maksaa irtonumerona vajaat seitsemän euroa ja 7-veikatkin noin neljä euroa per kerä (riippuen tietenkin mistä ostaa ja onko esim. tarjouksessa).

Oikein mitään kunnon selitystä en laadunvalvonnasta saanut sukkien nopeaan reikiintymiseen, mutta toivon että reklamoinnista olisi edes jotain hyötyä Novitan laadunvalvontaa ajatellen. Minusta lankojen tulee olla laadukkaita ja se jos mikä harmittaa, jos on nähnyt kamalan vaivan jonkun käsityön eteen joka menee sitten lyhyen käytön jälkeen pilalle langan huonon laadun takia!