Perjantai-iltaani riemastuttanut uusi Novita sisälsi omaan makuuni sopivia malleja yllättävän monta. Olen selaillut lehden nyt useampaan kertaan ja olen kyllä tykännyt lehden sisällöstä.

Päällimmäisenä silmään pistivät erilaiset huivit ja pipot, mitään tiettyä neulepuseroa en yhtäkkiä muista joka olisi ollut "hetimulletämä"-malli. Yleensä tutkin juuri ensimmäisenä nuo puseroiden/takkien mallit, mutta vaikkei ahaa-elämyksiä löytynyt uudesta lehdestä tuon osalta, ei lehti siltikään ollut pettymys.

Huiveista minua miellytti mallit: 1, 16, 43, 44, 45, 69, 70, 74. Myös ponchot 26 ja 46 oli kivan näköiset. Pipo mallissa 69 ja 70 oli myös "minun näköinen". Liskopipo nro 89 oli hauska, tuskin tosin sellaista itselleni teen. :)

Roosa Teddy-neule (nro 25) oli kiva, tiedä sitten tuleeko itselle tehtyä. Miehen neule nro 28 oli kaunis, samoin Aino-pusero nro 32.

Tässä on nyt tullut kypsyteltyä jonkin verran tuota uuden lehden sisältöä, joten pian voisi mennä vaikka äänestämään Novitaklubin sivuille sitä parasta neulemallia. Minkähän neulemallin sitä mahtaisikaan varmuudella toteuttaa...