Koska pihalla sataa lossottaa vettä, ei auta kuin kököttää sisällä ja nauttia siitä että voi hyvällä omallatunnolla heilutella puikkoja. Eli jotain hyvääkin sadesäästä. :) Sen lisäksi on tietenkin luonnon kannalta hyvä, että välillä tulee vettä. Pitäisi käydä heittelemässä nurmikolle viimein kalkkia, kun kerran vettäkin sataa. Ja allergikkona tykkään tietysti siitä, että sade pudottaa siitepölyä pois puista. Vesilammikoiden reunat ovatkin olleet aivan keltaisena siitepölystä. Hätshii!

Blogissani on ollut hiljaiseloa taas muutaman viikon verran. Edellisen kirjoituksen jälkeen on ollut töistä johtuen melkoinen väsymys päällä ja liekö stressi laukaisi taas vaihteeksi migreeninkin. Migreenin kourissa tuli kärvisteltyä kolme päivää, neljäntenä päivänäkin oli aika ällö olo mutta onneksi silloin pystyi jo olemaan taas töissä. Sen jälkeen kun sitä on päässyt taas elävien kirjoihin mukaan, olen aina tyytyväinen että yleisesti ottaen olo on sellainen normaali. Tai no, miten normaali se minun kaltaisella tapauksella voi olla. :)

Juhannus on jo ovella, jännä ajatella että reilun viikon päästä on yötön yö. Kesälomaankaan ei ole enää kuin vajaat neljä viikkoa!

Toivottavasti minulla on suht pian esitellä meneillään oleva työ. Sitä ennen itselle ja muillekin piristyksenä viime kesän ihanuus kesäkukistani: tähtisilmä.


816091.jpg