Tänään on todellakin ollut kaikkea muuta kuin talvinen sää: vettä sataa ja siihen päälle vielä kamala myrskytuuli. Yäk! Onneksi työpäivän päätteeksi mieltä virkisti reissu uimahalliin. Reilun kilometrin uinnin ja saunomisen jälkeen olo onkin ollut mukavan veltto; varmasti ensi yönä taas uni maittaa.

Viikonloppu se sitten taas tuli ja meni, onneksi sentään ehti tajuamaan että on viikonloppu käsillä. Kotitöiden lisäksi tuli katsottua boxilta sinne kasaantuneita tv-sarjoja (lähinnä C.S.I:tä) ja tehtyä siinä samalla hieman käsitöitä.

Tässä todiste siitä, että ei täällä ihan toimeettomana ole oltu sohvan perukoilla:

296032.jpg

Näistä epämääräisistä möykyistä olisi tarkoitus tulla jotain pientä joulukivaa. Joku saattanee arvata mitä niistä on tulossa, mutta saa pitää ihan omana tietonaan. :) Lisää on tulossa, katsotaan mihin rahkeet riittävät. Hirvittää ajatella, että jouluaatto on enää vajaan parin viikon päästä! Nooh, enpä aio repiä stressiä noista joulutekeleistä. Teen valmiiksi jos ehdin ja jaksan, verenpainetta en niiden takia aio nostattaa.

Blogimaailmassa on ollut niin paljon ahkeria ihmisiä liikkeellä joululahjoineen, lapasineen ja muine tekeleineen että itseä ihan nolottaa. Tuntuu että viime aikoina on ollut niin saamaton. No, yksi syy (seliseli...) valmiiden töiden esittelemättömyyteen on se virkkauskurssi. Kurssilla tuli aloitettua joka kerta jotain uutta, enkä saanut kurssin aikana valmiiksi kuin yhden vaivaisen haarukkapitsihuivin. Jos jotain positiivista haluaa tilanteesta etsiä, niin eipähän ole ainakaan pula keskeneräisistä töistä. ;)