Hip hei, viimein postipoika armeliaasti kantoi minullekin postilaatikkoon kauan kaivatun ystävän: kevään Novita ilmestyi! Mies se varmaan jaksaa aina mielessään pyöritellä päätään, kun minä niin touhotan noiden käsityölehtieni kanssa. Ainakaan ei uskalla oikeasti pyöritellä päätään, kun "pelkää" pian saavansa sanomista. ;)

Kyllä odotus oli taas sen arvoinen, mielestäni uusi Novita oli jopa parempi kuin viime viikolla ilmestynyt Moda! Samos-neuleet miellyttivät tänä keväänä paljon enemmän kuin viime keväänä: vuosi takaperin monessa neuleessa oli vetoketju, enkä minä jaksa väkertää niitä neuleisiin...

Silmääni hivelivät ainakin mallit: 11, 12, 15, 16, 17, 24, 31, 32, 35, 42, 43, 47... Jatkanko listaa? :) Parasta neuletta oli tosi vaikea sanoa, ehdottomia suosikkeja olivat Samos-neuleet 24, 32 ja 35. Myös kansikuvan neule 12 ja Tennessee-takki 11 olivat kauniita. Tykkäsin kovasti kaikista laukkujen malleista ja vauvojen neuleetkin miellyttivät, vaikka itselläni ei edes ole lapsia. Erilaiset jutut Huopasesta oli hauskoja, sellaisia tossuja tekisi mieli joku kerta kokeilla. Todella suuren plussan Novita saa siitä, että lehdessä oli miehille myös muita kuin 7 veljestä -neuleita!

Voi voi, mistä saisi vuorokauteen lisää tunteja..? (Viimeiset kuusi päivää on jo mennyt ihan haaskeelle mokoman flunssan takia...)