Viikon hiljaisuus ei tarkoita sitä, etteikö joulusta olisi toivuttu jo hieman aiemmin. Tapaninpäivän jälkeen oli vielä yksi vapaapäivä ja sitten koittikin taas arki. Töihin tuli mentyä, mutta sitten pitikin heti pitää saikkupäivä todella inhottavan migreenin takia. Päänsärkyä potiessa meni kaksi päivää ja nytkin vielä on hieman "hömelö" olo. Jospa tänään voisi kuitenkin olla jo normaalisti, eikä tarvitsisi niin "hyssytellä".

Kävin torstaina fysioterapeutilla ja hän sanoi, että jos olisin potenut ennen kyseistä käyntiä päänsärystä, olisin saanut ilmeisesti ohimoilleni akupunktioneulat. Seuraava käyntikerta on heti pyhien jälkeen, joten saapa nähdä tökitäänkö minua silloin neuloilla. Tuskinpa se sattuu, mutta en ole oikein koskaan tykännyt neuloista...

Joulua ennen en viitsinyt esitellä niitä vähäisiä tuotoksia, joita tein joulua ajatellen. Virkkasin neljä huovutettua enkeliä, ohje on viime talven Novita-lehdessä. Kaksi enkeliä puuttuu kuvasta, koska ne olivat päätyneet jo uusiin koteihin ennen kuvan ottamista:


321592.jpg

Näihin liittyen oli se epämääräinen virkattu valkoinen lankaläjä, jonka esittelin tässä jutussa.

Enkeleiden lisäksi tein kaksi Viini-Jussia, joiden ohje löytyy Ullasta. Kuvassa toinen Jussi on vielä hieman keskeneräinen.


321596.jpg

Omien lahjatekeleitteni lisäksi minun on aivan pakko esitellä myös yksi saamani joululahja. Katsokaas, mitä yhdessä paketissa oli:

321606.jpg

Rakas äitini oli tehnyt minulle upean slipoverin, jonka malli löytyy Novitan syksyn lehdestä. Olen kuolannut kyseisen mallin perään vaikka kuinka ja nyt sain sen ihanan petroolin sinisestä Woolista tehtynä! Kyllä nyt kelpaa. :)