Oli syyskuu, läpi repaleisen lokakuun.. Vai miten se Miljoonasateen laulu nyt menikään? Niin se vaan lokakuu meni ja taas ollaan kuukausi lähempänä vuoden vaihtumista, hurjaa!

Alkuviikko on mennyt todella nopeasti. Kun olisi ollut aikaa päivittää blogia, niin ei ole jaksanut. Maanantai-iltana oli väsynyt olo kuntosalireissun jäljiltä, tiistaina oli virkkauskurssi eikä sen jälkeen jaksanut istua koneen ääreen ja eilen oli sauvakävely- sekä saunomisilta. Siinähän ne tämän viikon illat ovatkin menneet. Torstai on siinä mielessä mukava päivä, että sitä odottaa innolla seuraavaa päivää koska viikonloppu on alkamassa. Täytyy toivoa, ettei tuleva viikonloppu mene taas jonkin sortin flunssan kourissa. Tai ainakin tuloillaan olevan flunssan kourissa. Olin eilen sauvakävelylenkillä ja kävi aika inhottava viima selkään (vaikka olikin useampi vaatekerros päällä). Tänään on sitten tuntunut kurkku kipeältä. :(

Tiistaisella virkkauskurssilla tein haarukkapitsillä kaulahuivin. Tarkoituksenani olisi antaa huivi äidilleni lahjaksi, joten ne jotka tuntevat niin eipä sitten saa hiiskua! Äitini ei käy blogiani lueskelemassa, joten voin siinä mielessä huoletta näyttää tekeleen.

245506.jpg

Kuva ei ole mitenkään erityisen selkeä, joten siitä ei edes välttämättä huomaa että kyseessä on haarukkapitsihuivi. Lankana on ihanan pörröinen ja pehmeä Teddy. Harkinnan alla on vielä se, tekisinkö yhden kaistaleen lisää haarukkapitsiä ja kiinnittäisin sen näihin kahteen kappaleeseen. Vähän mietityttää se, minkä levyinen huivi olisi hyvä.

Tämä tältä erää. Nyt kipinkapin suihkuun ja unten maille, huomenna pitää taas jaksaa olla terävänä töissä. Hyviä öitä!