Nyt se vihdoin ja viimein saapui: vesisade! Täällä tosin sitä riemua saatiin nauttia noin viitisen minuuttia, oli sellainen aika tyypillinen kesäinen sadekuuro. Nurmikko-parka on niin kuiva, että sen päällä kävellessä kuuluu vain sellainen kuivan nurmen ratina. Nooh, tästä kun syksy lähestyy niin sen myötä varmasti tulee ne iän ikuiset syyssateet jotka eivät meinaa loppua millään.

Eilen ei tullut raportoitua mitään, ilta töiden jälkeen meni päänsärkyä potiessa. Kun päänsärky pääsee äitymään tarpeeksi pahaksi, meikäläisen pitää silloin pysyä vain yhdessä paikassa liikauttamatta pääkoppaansa lainkaan. No, sen vuoksi sitä tulikin sitten maattua sohvalla koko ilta ja katsottua samalla tv:tä. Boxille oli kertynyt muutamia tv-sarjoja, joita en ollut ehtinyt katsoa. Saipahan nekin katsottua ja poistettua.

Tänään ilmestyneessä Kotiliedessä oli juttua SPR:n Apupupusta, johon oli tehty ohjeetkin. Kuinkahan moni "netissä neulova" käsityöimmeinen on huomannut kyseisen jutun ohjeineen..? Tuumasin, että se olisi myös yksi kiva keino tehdä hyvää neulomalla. Viime talvena Kotiliedessä oli juttua hyvän tekijöistä ja erään kerran erityisesti vaasalaisesta naisesta, joka teki itse sekä vastaanotti neulottuja villasukkia. Villasukkien myyntituotto oli tarkoitus lahjoittaa Vaasan Keskussairaalan syöpäosastolle jotain erikoista hattua varten. Tämä hattu oli tarkoitettu sädehoitoa saaville potilaille ja oli ilmeisesti sitä varten, että se ehkäisisi hiusten lähtöä. Jutun luettuani tuumasin, että siinä oli myöskin erittäin hyvä tarkoitusperä neulotuilla villasukilla! Joskus myöhemmin luin samaisesta naisesta ja kävi ilmi, että villasukkaprojekti oli saanut niin suuren suosion ettei hän voinut edes vastaanottaa enää kaikkia neulottuja sukkia. Hienoa, että ihmiset haluavat tehdä hyvää! :)

Minun mielelle teki tänään myös hyvää se, että sain vanhalta ystävältä sähköpostia! Emme olleet vaihtaneet kuulumisia aikoihin -kummankin osapuolen saamattomuutta- ja nyt viimein meistä toinen oli reipas ja otti niin sanotusti kynän kauniiseen käteensä. Kyllä sitä vaan voikin ilahduttaa toista pienillä asioilla. :)