Pitkään kestänyt blogiton kausi saa nyt saanut päätöksensä, tällä maagisella hetkellä. Useampaan otteeseen olen miettinyt, pitäisikö Maanin mietintämyssy päästää blogien hautuumaalle, mutta sitten ajattelin että jos joskus vielä löytyisi energiaa kirjoitella. Joten täällä sitä ollaan!

Alun alkaen blogin pito alkoikin siitä, että halusin kirjoitella omaksi ilokseni ja laittaa näytille sekä siinä samalla pitää kirjaa valmistuneista käsitöistä. Jossain vaiheessa kuitenkin alkoi tuntua siltä, etten jaksanut tehdä käsitöitä (siis saada valmiiksi asti) sellaista tahtia, että niistä olisi voinut raportoida jotain blogissaan. Tuntui siltä, ettei ollut enää mitään annettavaa tälle pienimuotoiselle blogille.

Tämän reilun parin vuoden mittaisen aikalisän aikana olen ajatellut, että jos jatkan blogin pitoa, en ota siitä mitään paineita. Päivityksiä teen silloin kun siltä tuntuu ja sillä siisti.

Tämän parin vuoden aikana käsityöinnostus ei ole kadonnut minnekään: lankavarasto on kasvanut entisestään, aloitettuja käsitöitä on tullut lisää ja joitain on jopa saatu tehtyä valmiiksikin asti. Lisäksi olen tehnyt käsitöiden rintamalla niin sanotun uuden aluevaltauksen: olen ryhtynyt nettishoppaajaksi ja tilannut lankaa sekä tarvikkeita ulkomailta asti. Tämä nettishoppaaminen on vielä hyvin lapsen kengissä omalta osaltani, mutta jo nyt voin todeta että tilipussinsa saisi hyvinkin helposti hussattua parilla hiiren klikkauksella. On se nettishoppaaminen vaan liian helppoa ja vaarallista! :)

Tähän postauksen päätteeksi muutama kuva pari viikkoa sitten postilaatikossa olleesta ihanasta yllätyksestä. Rakas äitini lähetti minulle kauniin paketin ja hänen antama lahjakin kertoo edelleen minussa löytyvästä "käsityöasenteesta".

Ihanaa lokakuun jatkoa kaikille, jotka eksyvät blogiini!