Viime viikonloppu menikin todella nopeasti. Ensin tuli siivottua ja sen jälkeen otettiin vastaan veljeni perheineen meille kyläilemään. Pienessä rivitalokolmiossamme oli viikonlopun ajan mukavan tiivis tunnelma, kun täällä majaili neljä aikuista ja kaksi lasta. Tuli grillattua, saunottua, pelattua seurapeliä ja syötiinhän me minun nimipäivän kunniaksi mansikkakakkuakin. Kakku on kyllä ihan itse tehdyn näköinen, mutta kyllä se hyvin kaupaksi meni!

763297.jpg

Nimipäivälahjaksi sain kaksi erilaista Muumi-mukia: vain tänä kesänä myynnissä olevan Delfiinihyppy-mukin sekä Rakkaus-mukin. Kummatkin ovat aivan ihania ja kasvattivat kivasti minun Muumi-muki kokoelmaani. :)

Sunnuntaina vieraiden lähdettyä käytiin kummitytön 2-vuotissynttäreillä. Nopeasti se aika vaan rientää; tuntuu että neidin syntymästä on vasta hetki aikaa ja nyt meitä oli vastaanottamassa jo niin tomera tyttö!

Eilen käytiin sitten "tuulettumassa" PowerParkissa kaveripariskunnan kanssa. Reissu oli oikein mukava, kun sääkin sattui meitä niin kivasti suosimaan. Ensin käytiin ajamassa kartingia kaksi kertaa 10 minuutin setti ja sen jälkeen suunnattiin itse huvipuiston puolelle. Parhaimmiksi laitteiksi osoittautuivat ne, joissa tuli ensimmäisenä käytyä eli vuoristorata ja Cobra. Näissä laitteissa sai jopa nauraa äänensä hieman käheäksi. :)

Viime viikon puolella koitin kaivaa yhden ufonkin esille. Täytyy yrittää saada tuota työtä eteenpäin, koska se ei ole kovin suuritöinen ja se olisi ihan mukava asuste kun tästä ilmat rupeavat taas hieman viilenemään.

763301.jpg

Kyseessä on Samos lollipop -langasta tehty pitsiponcho. Mutta tosiaan kuten kuvasta näkyy, niin olen saanut tehtyä sitä vain runsaan kerän verran. Minkäköhän työn kimppuun olen hyökännyt, kun poncho on aikoinaan jäänyt noin vaiheeseen...

Novitaklubin sivuilla ollaan ihmetelty sitä, kun kauppojen hyllyille ei meinaa ilmestyä syksyn ja talven lankauutuudet. Minäkin olen himan haikaillut niiden perään, mutta toisaalta olisi ihan hyväkin etteivät mokomat vielä ilmaantuisi kiusaamaan mieltä. Jos saisi edes jonkin keskeneräisen työn valmiiksi ennen syksyn lankauutuuksien kimppuun hyökkäämistä.

Ja lopuksi pieni kevennys. Tällaisen villasukkaparkin veljeni pystytti ihan vahingossa viikonloppuna. Minusta nuo sukat olivat niin hupaisa näky keittiön lattialla, siinä ne ovat valmiina lähtöön. :)

763299.jpg