Virkkauskurssi on saatu päätökseen ilman jälki-istuntoa. Kaipa sekin on hyvä suoritus, vaikka en juuri saanutkaan valmiita töitä aikaiseksi kurssin aikana. :) Paljon sentään tuli opittua, päällimmäisenä tietenkin haarukkapitsi ja salomoninsolmut. Kiittelin opettajaa oikein mukavasta kurssista, mielestäni kurssilla oli sopivasti oppilaita jotta jokainen sai tarvitsemaansa apua opettajalta. Lisäksi kurssilla sai mukavasti pieniä ideoita.

Aluksi ajattelin, että on todella kurjaa kun kurssi päättyy nyt marraskuun lopussa. Nyt olen kuitenkin ihan tyytyväinen, että kurssi päättyi viimein. Keskeneräisiä töitä lojuu sen verran nurkissa, että olisi parasta saada viimeisteltyä ne ja muutenkin on kiva että tiistaisin voi tehdä muutakin kuin käydä töissä, syödä kiireellä ja mennä kurssille.

Viimeksi jäi mainitsematta, että viikonloppuna tuli käytyä katsomassa uusin Bond-elokuva. Täytyy kehua sekä itse elokuvaa että uutta pääosan näyttelijää. Näyttelijä Daniel Craig sopii Bondin rooliin erinomaisesti.

280224.jpg

Toisten mielestä näyttelijä ei ollut sopiva rooliinsa, mutta onneksi saan olla eri mieltä. Positiivisen yllätyksen todella teki myös itse elokuva. En voi sanoa olevani mikään erityinen Bond-fani, itse asiassa melkeinpä inhoan vanhoja Bond-elokuvia. Onneksi uusin elokuva osoittautui elokuvalipun arvoiseksi. Ihmeiden aika ei ole ohi...

Niin ja vielä lopuksi pieni Tempur-raportti: kahtena viimeisenä yönä on tullut nukuttua kuin tukki. Arvatkaapa vaan, onko yhtään ikävä vanhaa petaria? :)