Niin se sitten alkoi toinen päivä "blogittajana". On pitänyt yrittää opetella oman blogin hallintaa. Tässäpä sitä onkin kulunut jonkin aikaa opiskellessa ja näperrellessä.

Maanantaina mukamas päätin mielessäni, että koitan lähipäivinä kursia tekemäni oranssin värisen Aino-puseron valmiiksi. Pah, tässäpä koneen ääressä nämä viimeiset pari iltaa onkin vierähtänyt. Toisten blogeja on ollut niin mielenkiintoista lukea ja sitten vielä kun innostuin perustamaan itsellenikin blogin. En edes tiedä, saanko kirjoitettua tänne mitään järkevää, mutta silti sellainen piti perustaa... Toisten blogeista on ollut mukava katsella ahkerien ihmisten aikaan saannoksia käsitöiden saralla. Täytyy sanoa, että ihmiset ovat tehneet aivan upeita töitä, tuntuu että omat työt aivan kalpenevat niiden rinnalla. Noh, lohduttaudun sillä, että moni ei saa edes kudottua villasukkia.

Yritän tässä samalla testata sitä, onnistunko liittämään juttuni mukaan kuvan. Kuva on jokin aika sitten kutomastani kaulaliinasta, jota oli kiva kutoa Novitan 7-veljestä Raita -langasta.

50521.jpg