Juhannus alkoi tehokkaasti KyJyilyn merkeissä. Kaivoin lankavarastoistani hätäpäissäni puuvillalankaa, jotta pääsin aloittamaan tempauksen tekemällä tiskirättejä.

Varastosta löytyi useampi kerä Novitan vanhaa Alabama-lankaa sekä keväällä ostamaani Novitan freesia-lankaa. Tuosta Alabamasta minun on ollut tarkoitus tehdä kesäpusero tai -toppi, silloin kun olin vielä nuori. Nyt tuntuu siltä, että langan paras käyttökohde löytyy tiskiräteistä. Näistä on siis lähtenyt käyntiin minun KyJyilyni #1 ja #2.

Eilen päätin aloittaa vielä yhden uuden työn, KyJy #3. Olen hankkinut kivoja sukkalankoja, mutta vielä en ole tehnyt niistä mitään. Tähän vuodenaikaan sopii kivasti pirteän vihreä Garnstudion Fabel-lanka, josta aion tehdä joustinneulesukat.

Eipä tässä ole mikään ongelma aloittaa uusia käsitöitä. Ensimmäinen varsinainen ongelma tulee luultavasti olemaan se, että puikot alkavat loppua kesken. Seuraava ongelma, vai pitäisikö sanoa haaste, tulee olemaan se että saan tehtyä kaikki KyJyn aikana aloittamani käsityöt valmiiksi. Jos saan aloitettua tempauksen aikana 24 käsityötä ja vielä viimeisteltyä ne viimeistään jouluaattona, aion nostaa itselleni hattua!

Lähipäivinä pitää keskittyä aloitettujen käsitöiden tekemiseen sekä tulevien KyJy-projektien listaamiseen.