...vuoden 2007 "käsityöurakka".

Valmistunut työ numero 1: Jenga-huivi itselle. Menekki vajaat 200g (en edelleenkään omista keittiövaakaa, jolla voisin punnita tarkan menekin) ja malli Novitan syksy 2006 -lehdestä.

325305.jpg

Tässä jutussa viittasin kyseiseen ohjeeseen, jutussani puhuin baskerista joka on edelleenkin kesken...

Sain tänään uuden Modan, peräti juuri sinä päivänä kuin pitikin. Hieman kuitenkin harmittaa taas se, että lehti on törröttänyt kauppojen hyllyillä viime viikosta lähtien. Lehti vaikutti parin ensimmäisen selailukerran perusteella olevan aivan odottamisen arvoinen. Tällä kertaa tuijottelin ihmeen paljon lasten neuleita,  jotka olivat mielestäni todella kauniita. Löytyi sieltä onneksi muitakin kauniita neuleita. :)

Nyt iltaa kohti on muutenkin tuntunut siltä, että jospa se elämä alkaa taas vaihteeksi vähän hymyillä minullekin: viidettä päivää kestänyt päänsärky alkoi viimein helpottaa fysioterapeutti-käynnin jälkeen. Sain aluksi oikein kunnon hierontaa ja siihen päälle ne kauan odottamani akupunktioneulat. Reilun vartin verran makasin hoitopöydällä 7 neulaa pitkin hartioita, niskaa ja myös käsiin "peukalonhankaan" laitettiin pari neulaa. Käsittelyn jälkeen on hartioissa ja niskassa ollut vähän outo tunne. Toisaalta tuntuu, että akupunktio aiheutti outoa kuumotusta ja nahka tuli araksi, toisaalta on hieman sellainen olo kuin paikat olisi jotenkin puuduksissa. Tällä erää ei auta kuin odotella ja kuulostella, että mitä meikäläisen kroppa neuloista tykkäsi. :)