Tällä viikolla tuli opeteltua virkkauskurssilla lapasten virkkausta. Ekasta lapasesta sain kahden ja puolen tunnin aikana tehtyä varren ja aloitettua kuvio-osaa jonkun 5 kierrosta. Varmaankin olisin päässyt edes peukaloon asti, ellen olisi joutunut purkamaan pariin otteeseen. Olin niin innokas tekemään uutta tumppua, ettei kuvio oikein täsmännyt. Täytyy yrittää väkertää kyseistä tekelettä hieman pidemmälle ja ottaa sen jälkeen vasta kuva tänne. Asiasta pitää olla hieman hyshys äidilleni, koska ajattelin ilahduttaa häntä jossain vaiheessa samanlaisilla lapasilla. Äitini kyllä itsekin tekee kaikenlaisia käsitöitä, mutta veikkaisin ettei hänkään ole tähän mennessä virkannut lapasia.

Tämä päivä onkin mennyt aika nopsaan. Töissä tuntui olevan aika kiireinen päivä ja iltakin on edennyt jo pitkälle. Käytiin työkaverin kanssa töiden jälkeen uimahallissa missä mentiin ensin kuntosalille, sitten uimaan ja uinnin päätteeksi testattiin vielä vesijuoksua. Uimahallireissun jälkeen onkin ollut aika vetelä olo, kuten aina samanlaisen setin jälkeen. No, nyt saa hyvillä mielin istua koneen ääressä tai vaikka katsoa tv:tä kun on tehnyt jotain liikunnallista töiden jälkeen. :)

Työviikostakin on enää kaksi päivää jäljellä, ihanaa kun pian on taas viikonloppu! Moni taitaakin suunnata katseensa tulevana viikonloppuna kohti Tamperetta. Minä jätän messut tällä kertaa väliin. Mitähän kaikkea ihanaa sieltä löytyykään..? Itse kävin messuilla viime vuonna. Kyllähän siellä oli aivan mukava käydä, mutta kyllä se tungos alkoi loppuvaiheessa jo hieman ahdistaa. On sinne messuille kuitenkin taas joku vuosi mentävä.