Blogissa on ollut taas hiljaiseloa ja niin on vähän muutenkin ollut. Lauantaina iski migreeni ja "mukava" päänsärky on kestänyt jo kolmatta päivää. :( Lauantaina otin lääkärin määräämän migreenilääkkeen ja voi pojat kun sen jälkeen olikin tokkurainen olo. Piti ihan varmistaa lääkepaketin kyljestä että olikos se kolmiolääke, olihan se. Vaikka sunnuntaina ja tänään en ole samaa lääkettä ottanut, silti on ollut sellainen ihmeellisen houreinen ja pöhkö olo. Kumma, miten monenlaisia oireita sitä migreenin aikaan tuleekaan. Tosin tätä en ihmetellyt enää niin kovasti, kun fysioterapeutin kanssa juttelimme migreenistä. Hän kertoi käyneensä jonkin asiantuntijan migreeniä käsittelevällä luennolla ja luennolla oli käynyt ilmi erinäisiä oireita, joita migreeni myös aiheuttaa. Luennoitsija oli juuri halunnut korostaa sitä, kuinka kokonaisvaltainen sairaus migreeni on ja mitä eri oireita se voi aiheuttaa.

Tähän "migreeniraportin" perään lyhyesti käsitöistä. Muun muassa yllä mainitun syyn vuoksi en ole turhan reippaasti edennyt Muhkeat palmikot -tekeleessäni. Viimeisimmän mittauksen mukaan etukappaleen kädentien korkeus on n. 7 cm, joten kaula-aukkoon on vielä 3 cm matkaa. Onneksi tuota työtä saa tehdä vitosen puikoilla, on toiveita että se valmistuu tämän vuosituhannen puolella. ;)

Edit: Tuohon edellisen kirjoituksen Idols-kommentointiini liittyen pitää todeta, että olin kyllä pettynyt kun Kristian putosi. Tuntuu, että koko Idols-finaalista meni mielenkiinto...