On kieltämättä tuntunut hieman hassulta neuloa pörröistä Kuura-liiviä keskellä elokuun helteitä. Otin puikot taas esille viikon tauon jälkeen ja neuloin sunnuntaina sekä eilen etukappaletta. Sen verran sain tehtyä, että etukappale on kaula-aukon alareunassa.

Toisaalta nämä lämpöiset kelit alkavat hieman rasittaa. Ei sillä, ettenkö tykkäisi aurinkoisista keleistä. On vaan niin tuskaisen kuuma nukkua: sisällä on illalla vähintään +25°C eikä lämpötila tunnu laskevan lainkaan yön aikana. Useampana yönä ollaan nukuttu makuuhuoneen ikkuna kiinni peläten, että ikkunan jättäessä auki pian vilustuu. Viime yönä päätettiin kuitenkin jättää ikkuna auki jotta saisi välillä vähän paremmin nukuttua. Kyllä siitä ehkä pienoinen vaikutus oli, mutta siltikin oli niin turkasen kuuma. Taloyhtiömme asuntoihin oltiin keväällä hankkimassa omakustanteisesti ilmalämpöpumppuja ja me katsoimme, ettei meidän asunnossa sille ole niin kova tarve, joten päätettiin skipata kyseinen investointi. Näin kesäkuumalla on välillä käynyt mielessä, että mitäs jos sittenkin olisi moisen värkin hommannut...

Muuten ei mitään niin ihmeellistä raportoitavaa. Eilen koitin olla reipas ja menin kuntosalille spinningiin. Kylläpä olikin kova setti! Useamman kerran vilkaistessani sykemittaria näytti syke 186 ja kerran se kävi jopa yli 190:n. Tulipahan käytyä ottamassa sydämelle vähän kierroksia. ;) Eilen oli kyllä aika raskas päivä kuntoilla, kun tuntui että hiki tuli todella helpolla. Spinning-salista lähtiessäni nahka käsivarsista ja sääristäkin aivan kiilsi, kun oli tullut "hieman" hiki. Noh, eipähän tullut vain maattua kotona sohvalla. Hyvä minä! ;)