... joten on ollut hyvin aikaa ja kelejä tehdä ufoa eteenpäin. Kyseessä on aiemmin mainitsemani pitsiponcho. Poncohsta on nyt tehty yksi kappale ja jälkimmäinenkin on melkein valmis. En ole mitannut, mutta varmaan vajaat 10 cm siitä enää puuttuu. Ihan kiva, että vanhan keskeneräisen työn tekeminen on maistunut.

Loma on mennyt ihan ok. Mies sai viikon alussa kesäflunssan, jonka vuoksi kökötettiin koko viikko kotosalla. Toisaalta vähän kurja juttu, mutta toisaalta jospa on nyt säästynyt vähän rahaa talven lomamatkaa varten, kun ei tehty mitään pikkureissuakaan. Minä jatkan vielä kesälomaani viikon verran, mies palaa töihin huomenna. Olen vähän kypsytellyt, josko tekisin ensi viikolla päiväreissun Tapion kauppaan. Täytyy katsoa jaksanko lähteä ajamaan sinne, hyllyissä odottelevat lankakerät houkuttelevat kyllä aika tavalla! :)

Niin ja vielä... Tottahan minunkin piti käydä kikkailemassa omakuva Simpsons-elokuvan nettisivuilla. Itse asiassa teimme miehen kanssa niin, että minä tein hänestä ja hän minusta komeat kuvat. Alla miehen näkemys minusta :D

779162.jpg