Kuluneella viikolla ilmestyi uusi numero Suuresta Käsityölehdestä. Ensi selauksen jälkeen lehdestä ei itselleni löytynyt kauheasti mitään toteutettavaa. Ompelumalleista kuitenkin positiivisena yllätyksenä koin seuraavat:

Lyhythihainen raglanpusero ja hame (mallit 8 ja 11)

568471.jpg

Sekä sama pusero pitkähihaisena plus housut (mallit 8 ja 9). Tuo korsettivyö ei ole ihan minua, mutta kuvassa olevalle mallille se kyllä sopii.

568476.jpg

Neulemallit oli ihan ok, mutta niistä mikään ei säväyttänyt niin lujaa että olisi pitänyt laittaa toteutettavien listalle. Tilasin käsityölehden tarjoushintaan (vähän reilu 30 euroa/vuosi) ja suhtauduin lehteen tietyllä varauksella. Ajattelin, että välttämättä lehti ei tuota niin suurta riemua kuin Moda ja Novita, mutta päätin silti kokeilla. Ei se ole paha hinta käsityölehdestä, jos yhden numeron hinnaksi jää reilu kolme euroa. Vaikka olisihan se tietenkin hyvä, että lehdistä edes jotain toteutettavaakin löytyisi. :)

Lopuksi haluan esittää kiitokseni edelliseen juttuuni kommentin jättäneille Raisalle ja Letulle! Vaikka itse sanonkin, olin erittäin tyytyväinen punertavaan hiusväriin (jonka sain samaisella kampaamoreissulla) sekä vaihtelua tuoneisiin kikkuroihin -jotka oli siis tehty ihan vaan suoristusraudalla. :) Mies on kehunut uutta kampaustani useampaan otteeseen, mikä on tietysti ollut oikein mukavaa. Naurettiin kampaajan kanssakin sitä, että jos nyt ei mies huomaa että on käyty kampaajalla niin sitten... Tähän kampaaja sanoi että niin, sitten saa lyödä. ;D Nooh, eihän sitä nyt sellaisia sentään. :)