Taas on, melkein, yksi maanantaipäivä mennyt ja hengissä selvittiin. Minkä ihmeen takia maanantait tuntuu olevan niin tuskaisia? Eilen illalla ei väsyttänyt tarpeeksi ajoissa ja sen vuoksi nukkumaan tuli mentyä vasta puoli kahdeltatoista. Ja sen sitten huomasi aamulla...

Onneksi tuli otettua salikamppeet kuitenkin mukaan töihin. Työpäivän jälkeen marssin kiltisti kuntosalille, karistin sinne reilut 300 kcal vähän yli tunnin kestäneen treenin ansiosta. Vaikka olo on ollut illalla väsynyt, on silti ollut ihan tyytyväinen olo. Hyvä minä, jaksoinpa sentään harrastaa kuntourheilua ja vieläpä maanantaina!

Eilen nautiskelin kauniista kevätsäästä pyörälenkin merkeissä. Kiersin lähiseutuja tunnin ja vartin verran. Taisi sen yöunissaan sen verran huomata ettei uni kuitenkaan kauhean levotonta ollut (liekö sain happimyrkytyksen?), vaikka kyseessä olikin sunnuntain ja maanantain välinen yö. Minulla kun on ollut melkeinpä tapana se, että maanantain vastaisen yön nukun melko levottomasti. Tuollainen suht rento pyöräily vaikuttaa olevan aivan tehokas laji: tunnin ja vartin mittaisella lenkillä kului yli 500 kcal.

Käsityörintamalta sen verran, että sain eilen lopulta tehtyä loppuun Muhkeat palmikot -tekeleen ensimmäisen hihan. Nyt kun saisi kohdistettua energiansa (se mitä kuntoilulta jää, jos jää...) vielä puuttuvaan hihaan, niin sitten olisi neulomukset tehty ja pääsisi yhdistämään kappaleet viimein yhteen.

Bongasin muuten eilen kevään ensimmäisen leskenlehden!