Eräs kaveripariskunta sai perheeseensä esikoisen, poikavauvan. Ajattelin, että voisimme muistaa heitä pehmeällä paketilla.

Halusin tehdä sen niin sanotun perinteisen myssyn, jota niin moni on kehunut hyväksi malliksi pienelle lapselle. Tämän lisäksi olin nähnyt netissä lukuisia kuvia junasukista, joita on myöskin kehuttu sellaisiksi että ne pysyvät hyvin lapsen jalassa. Itse en ollut aiemmin junasukkia tehnyt ja mietin, että mahdankohan osata väkertää sellaiset. No, kun ohjeeseen tutustui, niin eipä niissä muuten mitään sen ihmeellisempää ollut kuin piti osata tehdä kantalappu ja kantapohjan kavennukset.

Ajattelin, että perheen ensimmäiselle lapselle pehmeiden pakettien sisällöt osoittautuvat mitä suurimmalla todennäköisyydellä sinisiksi. Minä halusin poiketa tästä ja ostin Novitan vihreää Wool-lankaa. Mielestäni langan väri on nätti ja kun lapsen äiti on tietääkseni myös vihreän ystävä, ajattelin että langan värivalinta tuskin menee kovin pahasti metsään.

Uskoisin, että kyseistä settiä voi vielä käyttää hyvän aikaa ennen lämpimämpien kelien tuloa. Vaikka aurinko paistaa, tarvitaan pienelle lämmintä ylle.