Tämän kertainen visiitti kirjastoon tuotti tuloksenaan melko laihan saaliin. Lainasin yhden romaanin (saa nähdä jaksanko lukea) ja yhden käsitöihin liittyvän kirjan. Käsityökirjan nimi oli Joka tyypin kaavakirja, jollaista en edes tiennyt olevan ennen kuin näin sen kirjastossa. Kirja näytti melko uudelta, liekö kukaan oli vielä edes lainannut kirjaa ennen minua. Selailin kirjaa muutaman sivun verran kirjastossa ja päätin napata sen mukaani, vaikka tällä hetkellä nuo ompeluhommat ovat jääneet auttamattomasti taka-alalle. Täytyy tässä vielä myöhemmin tutkia kirjaa tarkemmin, josko sieltä löytyisi jotain totetuttamisen arvoista.

Eilen valmistuneen pipan jälkeen olen treenannut lisää salomonin solmuja hitaasti etenevän huivin merkeissä. Mitään hoppua en ole huivin kanssa pitänyt, olen tehnyt sitä silloin tällöin. Ensi kerralla virkkauskurssilla taidan perehtyä paremmin haarukkapitsin tekemiseen, koitan aloittaa jonkinlaisen huivin. Uusimmassa Novita-lehdessä olleet haarukkapitsihuivit olivat upeita, etenkin ne hartiahuivit jotka oli tehty valkoisesta Woolista! Jospa joku päivä minäkin osaisin tehdä jotain yhtä ihanaa.

Pitäis varmaan lähteä pikku hiljaa suihkun puolelle. On ollut tyypillinen maanantai-fiilis kun on ollut niin ryytynyt olo. Jospa kunnon yöunien jälkeen olisi huomenna kuin uusi ihminen. Nooh, ainahan sitä toivoa saa. :)