Tänä vuonna yksi kaveripariskunnista sai esikoisen, perheeseen syntyi pieni tyttö. Sen kunniaksi ajattelin tehdä lahjaksi Novitan Woolista setin, johon kuuluu myssy sekä kaulahuivi. Olen tehnyt samanlaisen setin aiemmin eräälle toiselle kaveripariskunnalle, kun heille tuli perheen lisäystä. Myssy on kuulemma todella hyvän mallinen ja huivia pidettiin aina silloin, kun lähdettiin kaupunkireissulle.

Tuota kyseistä myssyn mallia olen suosinut, koska äitini on useampaan otteeseen kehunut kuinka hyvä myssy tuollainen saman mallinen oli esimerkiksi silloin, kun itse olin pieni. Ilmeisen pidetty tuo myssyn malli on muidenkin keskuudessa ollut, joten tällaisen vauvalahjuksen suhteen ei voi koskaan mennä metsään.

Woolista oli aikoinaan olemassa hieman kirkkaamman punainen väri, joka siis oli mielestäni myös väriltään vaalean punainen. Tein siitä joskus vastaavan setin ja pidin itse enemmän siitä väristä. Tuo nykyinen vaalean punainen on mielestäni jotenkin niin hailakka väri. Muutenkin on harmi, että Novita on supistanut roimasti Woolin värikarttaa, koska kyseisestä langastahan voi tehdä muitakin neuleita kuin vain vauvaneuleita.