Kukapa olisi arvannut, että joulukuu aloitetaan vesisateisissa merkeissä? No, tuli sitä eilen nähtyä peräti pilkahdus auringostakin, siinä samalla kun tuli hakattua mattoja pihalla.

Tämä viikonloppu on mennyt taas todella nopeasti. Perjantai-iltana tuli lähinnä löhöttyä kotona, lauantaina pidettiin siivouspäivä ja tänään olin töissä. Yleensä viikonloput eivät ole työpäiviä, mutta tänään tehtiin toimiston muutto uusiin toimitiloihin. Ilmeisesti kroppa huomasi sunnuntaisen työpäivän, koska kotiin tultua oli niin väsynyt olo että oli aivan pakko ottaa pienet tirsat.

Viimeistelin eilen yhden lapasen, jolle olen parastaikaa tekemässä paria. En kuvaa keskeneräistä työtä vielä tässä vaiheessa, jos vaikka sitten kun molemmat lapaset ovat valmiit. Tänä iltana yritin kehitellä pipoa Teddystä ja Aino-langasta, vähän huonolla menestyksellä tosin. Näytti siltä että Teddy peitti Aino-langan melkein kokonaan, joten päätin purkaa kokeilun alkumetreillä Täytyy kokeilla joku toinen kerta jotain muuta pipoviritystä. Nyt pitänee jatkaa lapasprojektia.