Vaikka kevät onkin mukavaa aikaa, on siinä aina miinuspuolena siitepölykauden alkaminen. Vaikka kuinka on toivonut ja olen käynyt kurkkimassa siitepölytiedotetta netistä, ei siitepölypitoisuudet vaan meinaa laskea. Parina viime päivänä on ollut oikein flunssainen olo: on ollut vähän lämpöä, kurkku on kipeä ja olo on ollut heikko. Kunpa koivun kukinta jo loppuisi! Vaikka senkin jälkeen allergiakausi jatkuu aina syksyyn saakka, ei mikään muu kuin koivu aiheuta yhtä inhottavia oireita.

Työviikko oli saatu päätökseen ja tuntui oikein mukavalta lähteä viikonlopun viettoon. Kauppareissun jälkeen kaaduin sänkyyn ja makasin siellä melkein pari tuntia. Vaikka nyt illalla on ollut ihan virkeä olo, ei silti ole jaksanut tarttua mihinkään käsityöhön vaikka mieli tekisi. Kieltämättä aika säälittävää...

Kävin töiden jälkeen ostamassa pari kerää Samos-lankaa. Ajattelin tehdä lahjaksi eräälle ystävälle samanlaisen kesähatun kuin mitä tehtailin itselleni. Oma hattu on edelleenkin vaiheessa, mutta heti kun se on edustuskelpoinen, laitan siitä kuvan. Jospa saisi vaikka vähän aloiteltua sitä hattua ennen nukkumaan menoa. Joten kone säppiin, koukku ja langat esille hop hop.