Tämä sunnuntainen päivä on vietetty nauttien kauniista talvisesta säästä auringonpaisteen kera. Viime yönä oli yllätyksekseni tullut niin paljon lunta, että hyvä kun sai ulko-oven auki! Onneksi oli pakkaskeli, koska häärin kolan kanssa pihalla puolisentoista tuntia, eikä siellä olisi ollut lainkaan niin kivaa jos olisi joutunut luomaan märkää lunta.

Kotitöiden päätteeksi olen täräyttänyt ahterini sohvaan. Ajattelin katsoa sivusilmällä missikisoja ja siinä samalla kutoa. Työn alla on Elfin-langasta kietaisuneule, jonka ohje oli Modassa (6/2007). Olen aloittanut neuleen teon jo joulun pyhien aikaan, mutta lomamatkan ja flunssan vuoksi työn edistyminen on hieman viivästynyt. Etu- ja takakappaleet ovat valmiit, ensimmäinen hiha on loppumetreillä ja vielä toinen hiha pitäisi vääntää. Tuon työn kanssa on hieman kiire, vai miten asian nyt ilmaisisi. Sanotaanko näin, että kevään uudet langat ja kevään Novita-lehden mallit hieman polttelevat. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa blogini lukijoille! Toivotaan, että tuleva viikko on yhtä aurinkoinen kuin tämä kiva talvinen sunnuntai!