Kuten jo otsikosta voi päätellä, sain tänään piristävää postia! Yllätykset saapuivat minulle kahdessa eri paketissa ja kyllä, molemmat saapuivat perille. Joten, rakas salainen neuleystäväni: voit olla huoleti, lähetyksesi tulivat perille. Suuret kiitokset niistä!

Salainen neuleystäväni on kyllä lukenut täyttämäni kyselylomakkeen huolella läpi, sillä saamani paketti sisälsi vaikka mitä ihanaa! :) Toisessa paketissa oli suloinen hauvakortti, pieni Little farm -vihko, apteekin salmiakkia (mistä arvasitkaan, että olen tykännyt siitä?!) sekä kaksi kerää unelmanpehmeää Drops Alpaca -lankaa. Toinen paketti sisälsi Novita Wool -lankaa ja punaisen Royal-patukan. Apteekin salmiakki oli pakko heti avata, mutta Royalin säästän heikon hetken varalle. ;)

Salainen neuleystäväni, ideasi värjätä Kool Aideilla Drops Alpaca -lankaa oli mainio. En ole vielä kokeillut "koolata" mitään, joten säästän vielä lähettämiäsi lankakeriä ennen kuin uskallan käsitellä niitä millään värillä. Parhaimmassa tapauksessa en värjää lankoja lainkaan, vaan saatan neuloa niistä jotain ihan sellaisenaan. Lähetämäsi langan väri ei noinkaan ole lainkaan huono. Myös Wool miellytti silmää, taisinpa todetakin tämän syksyn muotiväristä petroolin sinisestä että se on minusta kiva väri. Mikseipä petroolin sininen väri miellyttäisi silmää, sinisen ystävä kun olen.

155993.jpg

Tämä torstai on kyllä mennyt vauhdilla. Töissä oli sen verran tekemistä, että aika kahdeksasta neljään meni liukkaasti. Töiden jälkeen lähdimme työkaverin kanssa käymään uimahallissa ensin kuntosalin puolella ja sitten uimassa. Kuntosalin puolella piti ottaa suht iisisti, jottei paikat tule heti kamalan kipeäksi. Lisäksi alakroppaa ei voinut treenata juurikaan edelleen kipeänä olevan polven vuoksi. Uimassa ollessa polveen ei onneksi ottanut kipeää kovinkaan paljon, jospa koipi pikku hiljaa tokenisi jotta voisi kuntoilla "normaalisti".

Huomenna onkin taas perjantai. Tuntuu että tämä viikko on mennyt todella nopeasti. Hieman meinaa ällistyttää ajatus siitä, että pian eletään jo syyskuuta! Ennen kunnon syyskelejä pitäisi kaivella yksi ufo esille, jotta saisi itselle mukavaa lämmikettä syyskeleihin.