Suomen syntymäpäivien lisäksi täällä on vietetty muitakin synttäreitä oikein urakalla. Mies täytti pyöreitä vuosia samana päivänä kuin rakas isänmaamme ja minulla heti perään seuraavana päivänä. Tämän talouden kuuskymppisiä juhlittiin useampana päivänä. Vieraat on nyt syötetty ja juotettu, sen jälkeen kodissamme onkin ollut taas tutun hiljaista. Oli todella mukava, kun saatiin meidänkin osoitteeseen välillä oikein kunnolla elämää ja vieraita viitsi tulla kauempaakin. Kiitokset myös tätä kautta kaikkia meitä muistaneille!

Saadut kukat on ollut pakko ikuistaa. Sekä anoppi että oma äiti taisi panna merkille mitä kukkia hääkimpussani oli, koska myös synttärikimput sisälsivät gerberoita. :)

1120618.jpg

1120620.jpg

Alimmaisesta kimpusta on vielä lähikuva. Kimppu oli kehystetty kivasti joillain "risuilla". Gerberoiden lisäksi kimpussa oli punaisia ruusuja ja jotain hauskaa pallokukkaa, jota en tunnista. Lisäksi kimppuun oli viritetty kiva hopeanauha.

1120621.jpg

Monen päivän mässäilyn jälkeen sitä voisikin tehdä suunnitelmat ensi viikon kuntoilun varalle. Olisi kyllä syytä mennä kuntosalille, jotta vielä joulun jälkeenkin mahtuu kulkemaan ovista sisälle. ;)

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!