Jospa nyt kävisin läpi uusimman Novita-lehden mallit ja listaisin tähän sellaiset, jotka miellyttivät minun silmää.

Seuraavassa ei sitten tule mitään lottoriviä, vaan mallit jotka voisin itselleni huolia: 3, 5, 6, 20 (harmaan sävyisenä ennemmin kuin beigenä), 32, 38, 39, 41, 60, 61, 67,68, 82, 88, 90, 91, 96, 107. Välittömästi todo-listalle (eli ns. työjonoon) ei näistä malleista ainakaan tällä sekunnilla mikään kyseisistä malleista joudu. Jos pitäisi valita suosikki ylitse muiden, olisi se pitkällisen mietinnän jälkeen varmaankin malli 43. Nätin yksinkertainen pusero salomoninsolmuista, lanka tekee puserosta sopivan juhlavan vaikka pikkujouluihin.

Sooloilua-osiossa oli myöskin kauniita Perhonen-pitsineule ja Mies-pooloneule. Lumityttö-asusteet näytti kivan talvisilta, lämpimiltä. Tytön neule 56 oli tosi kaunis. Samalla sivulla oleva Baby Bornin asu oli myös hauska. :) Kyllä ne vauvan Jussi-tamineetkin oli hauskoja, niistä voisi tulla kivan näköisiä jos väriyhdistelmien kanssa vähän leikkisi.

Vaikka lehdessä ei ollut sellaista mallia joka olisi kuulunut kategoriaan hetimulle, niin silti olin ihan tyytyväinen talvi 2007 -numeroon. Kertokaahan muutkin omat kommenttinne!