Tänään on ollut ihanan keväinen sää. Lämpimästä päivästä on tullut nautittua lähinnä auton renkaiden vaihdon ja ikkunoiden pesun yhteydessä. Auton renkaat vaihdettiin miehen kanssa yhdessä, sanoinkin hänelle että kun touhussa ei tule ongelmia niin renkaiden vaihto on itse asiassa ihan kivaa. Tässä yhteydessä voinen kertoa miehen aikoinaan hieman huvittuneen siitä, kun kerroin perheeni auton renkaiden vaihdon olleen aikoinaan minun puuhaa. Omasta mielestä se on hyvä, että osaa edes jotain toimenpiteitä tehdä autolle jottei heti mene sormi suuhun jos auton joutuu ajamaan tien poskeen.

Ikkunoita tuli pestyä vaan osittain. Puuhassa meni sen verran kauan aikaa, jotta oli pakko lopettaa homma kesken. Pitänee jatkaa ikkunoiden pesua taas joku toinen päivä, hyvä että edes osan jaksoi pestä. Makuuhuoneen ikkuna oli pakko pestäkin edes ulkoa: lintu oli sopivasti lojauttanut melkoisen löräyksen keskelle ikkunaa.

Sillä aikaa kun minä pesin ikkunoita, teki mies autolle kunnon kevätsiivouksen. Kummatkin oltiin kotitöiden jälkeen sen verran puhki, että syönnin jälkeen kaaduttiin sovalle ja ryhdyttiin katsomaan elokuvaa. Tänään ei ole ehtinyt/jaksanut tarttua käsitöihin -ainakaan vielä. Täytyy katsoa kuinka huomenna käy. Huomenna olisi ainakin tarkoitus istuttaa pari viherkasvia, joita tuli ostettua viime lauantaina. Toivottavasti aikaa ja virtaa riittää myös muuhunkin. Toivon myös että huomenna olisi myös kiva sää, jos sitä tulisi vaikka käytyä tämän vuoden ensimmäisellä pyörälenkillä.

Tällä erää ei muuta raportoitavaa, jos sitä viettäisi lauantai-iltaa jotenkin muuten kuin tietokoneen ääressä. Mukavaa viikonloppua kaikille!