Hiljaiseloa on tullut vietettyä sekä blogissa että myös ihan elävässä elämässä. Vappu ei mennyt mitenkään railakkaissa merkeissä, jos sitä ajattelette. Vappuaatto vietettiin rattoisasti kotosalla miehen kanssa, vappupäivä menikin sitten jo hiljaisemmissa merkeissä miehen migreenin vuoksi.

Liekö olin niin myötätuntoinen ihminen, kun migreeni iski itselleni sitä seuraavana päivänä ja sen armoilla kärvisteltiin sitten pari seuraavaa päivää. Ilmeisesti niska/hartiaosasto on sen verran jumissa, että on taas joutunut kärsimään päänsärystä ja migreenistä. Onneksi ensi maanantaina pääsen uudelleen hierojalle. Eilen on taas palattu pikku hiljaa normaaliin elämään.

Eilistä päivääni piristi mukavasti reissu kampaajalle. Olen löytänyt itselleni todella sopivan ja miellyttävän kampaajan. On ihan pakko esitellä, miten ihanat kikkurat hän minulle lopuksi laittoi, ihan muuten vaan. Oli hassua huomata kaupungilla kulkiessani, että "pehkoni" sai muutaman ylimääräisen silmäyksen. :)

566345.jpg

Tämä päivä on mennyt hieman ryytyneissä merkeissä: tuli noustua ylös vasta puoli yhdentoista aikaan ja sen jälkeen vielä noin kello kahdesta puoli neljään tuli vedettyä tirsat. Suuren miinuksen tämä päivä saa siitä, että televisiosta tuli savut pihalle... Mokoma töllötin on ollut meillä vasta reilun kolme vuotta ja jo nyt se laukesi. Ja vielä jääkiekon MM-kisojen aikaan, BUU!! :( No, nyt ei auta kuin kaivaa esille pieni tv ja katsoa siitä kiekkoa. Mies on antanut tv:lle aikoinaan rakkaan lempinimen: kottaraispönttö. Ehkä se kertoo jotain tv:n koosta. ;)