Kulunut viikko on mennyt käsitöiden saralla melko vaihtelevasti. Viikko sitten käsivarteeni iskettiin tetanus-rokote ja sen jälkeen kärsin säryistä useamman päivän eikä puikkojen heiluttelu maistunut lainkaan.

Viikonloppuna kaivoin käsityöpussin viikonloppureissun aikana esille ja koitin tehdä nyppyneuletta eteenpäin. Koska nyppyneuleen piirroksen kanssa oli hieman ongelmia (hypin kaavion riviltä toiselle) sain tehdä ja purkaa nyppyjä eräänkin kerran. Aino-lanka on aika rasittavaa purkaa, koska se tuntuu ikään kuin huopuu (en keksi parempaa termiä) ja langat takertuu toisiinsa. Nypyistäkin tuntui tulevan hieman eri kokoisia.

Nämä asiat saivat aikaan sen, että tuli taas vaihteeksi sellainen tunne etten minä osaa tehdä lainkaan käsitöitä. Tai jos osaan, osaan tehdä vain epäonnistuneita tekeleitä. Viikonloppuna siinä vaiheessa kun taistelin ensimmäisten nyppyjen kanssa, en voinut sanoa käsitöiden tekemistä kovin rentouttavaksi. Ristinkin käsityöpussini kiukkupussiksi, koska sen sisällä oleva tekele aiheutti hieman harmaita hiuksia. :)

Nyt on sitten koitettu vääntää nyppyjä uudella innolla. Otin pienen Post it -lapun nyppyneuleen kaaviota varten ja siirsin tarralappua riviltä toiselle työn edistyessä. Tällä kertaa rivit pysyivät työssäkin ojennuksessa eikä tarvinnut purkaa. Ilmeisesti harjaannuin hieman nyppyjen teossa, kun nypytkin vaikuttavat olevan melkeinpä saman kokoisia. Halleluja! ;D

Tänään koitan tehdä neuleen takakappaletta sen verran mitä jaksan. Kädet ja rintalihakset tuntuvat melko väsyneiltä töiden jälkeisen salireissun ansiosta. Oli muuten mukava käydä salilla hoitamassa itseään fyysisesti ja henkisestikin: viihdyin salilla n. 2½ tuntia tehden saliohjelman, istuen hetken hierovassa tuolissa (se on aivan ihana värkki!) ja saunoen rauhassa. Jospa nyt saisi katsoa Greyn anatomiaa hyvällä omalla tunnolla. :)

Leppoisaa keskiviikkoiltaa kaikille!

p.s. Viimeisin Moda ilmestyi ajallaan, kiva juttu. Pitää tehdä raportti tässä myöhemmin, kun olen saanut "maisteltua" lehteä enemmän.