Vaikka tänään on maanantai, on päivä ollut kuitenkin ihan mukava. Mitä ihmettä?!? No, asiaan on montakin tekijää mutta luetellaan tässä nyt jokunen:

-  työpäivä oli ihan ok
-  viikonloppuna kusahtanut tv on huollossa (jos näkis jääkiekon jatkopelit isosta tv:stä...)
- viikonloppuna ilmennyt kitinä autossa johtuikin huoltoreiskan omista säädöistä ja sekin on nyt kunnossa (vähän jo huolestuttiin että mitä ihmettä, tukivarsien vaihdon jälkeen rupeaa kuulumaan inhottavaa kirskuntaa...)
-  ostin alennuksesta kaksi kivaa t-paitaa
-  kävin töiden jälkeen hierojalla, taivaallista saada kunnon niskahieronta!

Ja sokerina pohjalla...
-  ilmoitin töissä talven lomamatkasta, me lähdetään vuoden vaihteessa tänne:

571825.jpg

Koska missä tahansa etelän mailla voi olla vastaavia maisemia, pitää tarkentaa että kohteena on Pohjois-Goa. :) Päätettiin miehen kanssa tehdä jotain poikkeuksellista ja varata kaukomatka meidän tulevien kuuskymppisten johdosta. (Täytetään miehen kanssa joulukuussa perättäisinä päivinä 30 vuotta:)) Ihanaa, että kerrankin on jokin piristävä kiintopiste keskellä synkkää ja pimeää talvea!  Noh, ei enempää hehkutusta, jottei pian muiden mielestä mene leuhkimis-osastolle...

Käsitöistä ja langoista sen verran, että eilen surffailin Novitaklubin sivuilla ja huomasin siellä olevan meneillään kevätalen. Olen kuitenkin toistaiseksi pysynyt tiukkana (hyvä minä!) ja olen ollut tilaamatta uutta lankaa. Jospa saisi nekin varat säästettyä matkakassaan.

Tämä viikko on alkanut sen verran mukavasti, jospa se lupailisi sen verran hyvää että loppuviikkokin menisi yhtä mukavissa merkeissä. Oikein kivaa viikkoa kaikille!