Tänään ajattelin tehdä katsauksen Novitan kevät 2008 -numeroon. Lehdestä on ilmeisesti ollut mielipiteitä laidasta laitaan, itse olen tykännyt lehdestä kovasti. Myös viime kevään numero oli hyvä, kuitenkaan siihen verrattuna uusi kevään numero ei minulle ollut pettymys.

1232739.jpg

Lehteä selatessa silmään pisti ensinnäkin kevään lankojen värit. Itse tykästyin etenkin vihreään, oranssiin ja appelsiinin keltaiseen. Myös Bambun violetti väri näytti pirteältä. Mitään kevään uutuuksia en ole lankahyllyissä vielä nähnyt, koska en ole matkan jälkeen käynyt missään kaupassa kuolaamassa uusia lankoja. Ajatella!

Ristiriitaisia tunteita herättänyt taikabolero herätti itsessäni vain myönteisiä tuntemuksia. Tykkäsin mallista ja siitä, kun ohje oli tehty monelle eri langalle. Etenkin Samoksesta tehty appelsiinin keltainen taikabolero viehätti, samoin vihreä Bambu-bolero.

Muuten silmää hivelivät mallit 17 (ihanan "mausteiset" värit), 18 (kaunis pitsipusero), 19 (tämä oli erilaisuutensa vuoksi minun suosikki numero yksi!), 20 (kaunis pintaneule mutta tunikamalli ei heti sytyttänyt, tosin mallina se voisi sopia minulle), 21 (pintaneule kiva, mutta en tykkää vetoketjuneuleista), 26 (kivan erilainen), 24 (suht yksinkertainen, kaunis), 27 (myöskin ihan kiva, mutten tekisi sitä varmastikaan itselleni), 30 (ihanan romanttinen), 33 (kivan näköinen pintaneule, klassisen oloinen), 35 (ihanan värinen lanka, kiva kun on joku virkattu juttu), 37 (ihanan värinen lanka ja myös pintaneule!), 70 (kaunis malli perinteisestä langasta).

Piristysruiskeita lehdessä olivat mielestäni Mambosta tehdyt pipot ja kaulaliinat, huopasesta tehdyt ystävänpäivälahjat (kassin malli oli kiva). Ja nam, mitä huovutusvillaa onkaan maaliskuussa tulossa kauppoihin! Kuu-pitsitakki oli manga-neuleista sellainen, josta pidin. Itselleni en tosin tekisi sellaista, koska se tekisi minusta lyhyen ja leveän näköisen. Pojan robo-liivi oli myös kiva.
Myös etenkin lasten neuleet 52 ja 53 olivat todella pirteitä.

Yllä näkyvässä kuvassa näkyy muuten yksi joulupukin tuoma lahja. Uskomatonta, että tontut ovat täällä kuunnelleet kun olen surffatessani maininnut himoitsevani tupsulaitteita! :)

Mitäs muuten te olette mieltä Novitan kevät-numerosta ja kevään uusista väreistä?