Samoin sen myötä tuli taas kaikenlaiset flunssapöpötkin. Bloggailu on jäänyt vähemmälle useamman päivän kestäneen kuumeilun vuoksi. Elämä alkaa taas pikku hiljaa voittaa ja sitä jaksaa tehdä muutakin kuin maata sängyssä tai sohvalla.

Koska pääsin niin sanotusti taas elävien kirjoihin, otin sen kunniaksi viimein kuvan toukokuussa valmistuneesta topista. Itse en sentään jaksanut ryhtyä malliksi, vaan otin kuvan ihan henkarissa roikkuvasta topista. Näin vaate ei välttämättä ole parhaimmalla mahdollisella tavalla edukseen, mutta tässäpä tämä:

189553.jpg

Viime kerralla kerroin sellaisesta tapauksesta, joka sai minut huvittuneeksi sovittaessani tekelettä. Kyseessä on Jengasta virkattu baskeri, jota pitäisi purkaa ja koittaa tehdä hieman pienempi versio. Tätäkään tekelettä en pistä päähäni mallatakseni sitä kuvaa varten, joten otin kuvan ihan "sellaisenaan". Onpahan nyt edes jonkinlaista todistusaineistoa tänne muille. ;)

189554.jpg

Jengasta oli oikein mukava virkata, lanka oli pehmeää ja kun lanka on paksua niin myös näkyvää jälkeä tulee nopeasti. Ilmeisesti käsialani oli kuitenkin löysää, koska jäljellä näkyvästä lankamytystä olisi pitänyt virkata vielä pari kierrosta sekä tehdä tupsu. Saapa nähdä, pitääkö baskeri tehdä alusta alkaen uusiksi. Se on kuitenkin vissi juttu, että jos meinaan pitää tuota luomusta ihmisten ilmoilla, niin purkuun sen pitää sitä ennen joutua.

Eipä muuta tällä erää. Älkäähän te muut sairastuko syysflunssaan!