Kauan kaivatusta kesälomasta on vietetty virallisesti nyt neljä päivää, onneksi vielä tällä hetkellä päiviä on enemmän edessä kuin takana. Loma alkoi mukavasti erilaisilla "kulttuurielämyksillä": lauantaina mentiin ensiksi kesäteatteriin katsottiin näytelmä "Mistä rakkaus alkaa?" joka oli hulvattoman hauska ja näyttelijät hyviä.

Seuraava kulttuuripläjäys olikin heti seuraavana päivänä, kun lähdimme päivällä kohti Helsingin Olympiastadionia kuullaksemme Metallican Suomen konsertin. Vaikka itse en tunnustaudukaan olevani mikään Metallica-fani, oli konsertti kuitenkin hieno kokemus ja ehdottomasti lipun hinnan arvoinen! Live-musiikki se on aina jotain ja musiikin kuuntelu kentällä tuhansien muiden fanien keskellä oli jotain ainutlaatuista. Nyt minä olenkin sitten jälkikäteen kuunnellut niitä Metallican kappaleita, jotka polkastiin konsertissa ja olivat minulle outoja. Sieltä joukostahan löytyi ihan hyviäkin biisejä! :) Omien kokemusten lisäksi tulin niin hyvälle mielelle siitä, kun huomasin kuinka innoissaan mies oli konsertista. Kerrankin hänkin lauloi käskemättä. ;D

Alkuviikko tulikin sitten sukuloitua ja tänään ollaan taas oltu kotosalla. Tarkoitus oli siivota, mutta satoi taas vaihteeksi vettä. Onneksi huomiselle on luvattu hieman parempaa säätä, joten jos sitä silloin pääsisi kiikuttamaan matot ja petivaatteet ulos.

Sitten hieman Novita-asiaa. Tuli se uusi Novita-lehti sentään minullekin sinä päivänä, mikä oli ilmestymispäiväksi sanottukin. Vähän se harmitti, kun jotkut olivat saaneet lehtensä useampi päivä aiemmin, mutta parempi näinkin että edes sai koko lehden. Lehden mukana tuli 7-veljestä -eksta, joka oli ihan kiva lisä. Liitteestä löytyi monta kivaa mallia, mutta nämä kaksi olivat ehdottomat suosikkini:

- palmikkosukat:

750314.jpg

- baskeri ja kaulahuivi:

750302.jpg

Itse Novita-lehdessä oli myös monia ihan kivoja malleja. Sellaiset mallit, jotka saattaisin jopa toteuttaa (mallien helppouden ja näin ollen suht nopean toteutuksen vuoksi) olisivat seuraavat:

- viitta uudesta Mambo-langasta:

750312.jpg

- liivi uudesta Kuura-langasta:

750308.jpg

- sekä lyhythihainen takki Kuura-langasta:

750304.jpg

Muita mainitsemisen arvoisia ovat mallit numero 15, 18, 20, 69 ja 98. Niinhän sitä sanotaan että "koskaan älä sano ei koskaan", mutta siltikin totean että ne lepakkohihat olivat aivan hirveitä enkä minä ainakaan tule tekemään sellaisia neuleita! :)

Taidan päättää tämänkertaisen raporttini tähän ja ryhtyä pikku hiljaa nukkumapuuhiin jotta sitä jaksaa huomenna huiskata siivouksen merkeissä. Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!