Rasti seinään, Elfin-neuleen kaikki kappaleet ja jopa vyö on nyt tehty! Kappaleet odottavat seuraavaksi pääsevänsä pingotukseen ja sen jälkeen alkaa se rasittava vaihe: kappaleiden yhteen ompelu... Sitten siihen takkiin pitäisi vielä neuloa joustinneuletta etukappaleiden reunoihin sekä niskapuolelle, takakappaleen yläreunaan. Toivotaan, ettei kärsivällisyys lopu tällä kertaa liian aikaisin.

Viime keväänä aloitettu Malibu-neule odottaa tosiaan vielä sitä toista hihaa. Hihan silmukat on jopa jo luotu, mutta mitään muuta en ole vielä saanut aikaiseksi. Täytyy katsoa jos tänään vähän aloittelisi hihaa, toivottavasti käsiala ei ole kovin erilaista verrattuna aiemmin neulottuihin kappaleisiin.

Eilen ei tullut neulottua yhtään, kun töiden jälkeen kävin hierojalla ja loppuillan rötkötinkin sohvalla. Oli kiva olo pitkästä aikaa, kun niskassa ja hartiaseudulla oli "normaali" tunne. Tänään kävin piristämässä itseäni jumpassa. Hiki virtasi, syke oli korkealla ja tuli sellainen mukava olo kun tiesi tehneensä jotain -kunnon fyysistä rasitusta. Luulenpa, että ensi yönä uni maistuu taas melkoisen hyvälle, kuten aina kuntosalireissun jälkeen. :)