Hyvä me, neulebloggaajat! Tämän kuun Yhteishyvä-lehdessä oli lyhyt, mutta lehdestä hyvin erottuva maininta neulontablogeista.

493001.jpg

Neuleblogit taitavat olla käsityömaailmassa tämän hetken muoti-ilmiö. Minusta on hienoa, että eri lehdissä mainostetaan blogeja. Sillä tavalla itsekin sain tietää, että tällaisia "käsityöhullujen" nettipäiväkirjoja on olemassa. Luulen, että jos minäkin olisin tiennyt asiasta pidempään kuin vähän reilun vuoden verran, olisin hurahtanut käsitöihin vielä aiemmin kuin mitä se minulle nyt tapahtui.

Netistä löytää paljon käsitöihin liittyvää. Tietenkin siitä on etua, jos tietää suoraan joitain hyviä sivustoja. Tämän lisäksi kannattaa käyttää eri hakukoneita, joiden avulla löytää varmasti paljon uusia tuttavuuksia.

Myös toisten blogeja lueskelemalla saa itselleen paljon uutta tietoa ja myös jotain virikkeitä. Toisten käsityöihmisten blogien lukemisessa itseäni viehättää se, kun näkee millaisia projekteja muut ovat toteuttaneet. Välillä meinaa iskeä masennus sen suhteen, kun tuntuu että toiset ovat olleen super ahkeria ja itse saa niin vähän aikaiseksi. Loppujen lopuksi pitää kuitenkin ajatella, että käsitöitä tekee omaksi ilokseen eikä sellaisesta harrastuksesta saa ottaa stressiä itselleen.

Kyllä tämä käsityömaailma onkin sitten ihana, innostava ja täynnä mahdollisuuksia!