Maaliskuun startattua alkoi myös Yhdessä neulovat. Minulla on aikomuksena neuloa Novitan kevät -lehdestä malli 31 "Muhkeat palmikot", kuten takamailta Mirja sen risti.

425298.jpg

Neuleesta on kuva auki olevassa lehdessä oikean puoleisella sivulla. Toteutan neuleen ihanasta farkun sinisestä Malibusta. Kun käytin kamerassa salamaa, huomaa, kuinka ihanasti lanka kimaltelee. Malibu ja etenkin tuo sininen sävy on oikein lurps-lanka! Jos joku ei sitä jo tähän mennessä tiedä, niin kyllä, olen sinisen ystävä. :)

Se toinen sortuminen lankoihin oli tämä:

425305.jpg

Onneksi vain kaksi kerää ja yhteensä sata grammaa. Ei siis mikään paha. (Bambu oli sopivasti tarjouksessa...) Ajattelin toteuttaa uusimmasta Modasta sen ihanan virkatun huivin, toivottavasti saan aikaiseksi kummastakin väristä huivit.

Ja jottei vaan langat loppuisi kesken, niin tässä vielä jo tammikuussa "tilaamani" langat äitini kautta:

425310.jpg

Menneen syksyn ja talven lankojen tultua alennukseen, oli Euromarket myynyt Ainoa puoleen hintaan. Koko talven olin kuolannut petrolin sävyisen Ainon perään ja tottahan sitä oli nyt viimeistään ostettava! Kylläpä olikin mukava rutistella ja ihailla näitä kaikkia lankakeriä kuvaustilanteiden yhteydessä. :D

Pian olisi varmaan -ihan oikeesti- aihetta ottaa sellainen lankakylpy-kuva. Noita lankakeriä alkaa olla ihan mukavasti. Onneksi mies on sentään kehunut, että olen saanut paljon aikaiseksikin. :)